Stuc- en spuitwerk rondom Oterleek

Bent u op zoek naar een ervaren bouwvakker rondom Oterleek? Laat uw bouwwerkzaamheden verrichten door Dyon Offeringa. Dyon is een allround medewerker die van alle markten thuis is. Daarnaast beschikt hij over een deskundig netwerk van onderaannemers voor werkzaamheden die hij niet zelf kan uitvoeren. Alles vindt u dus onder één dak.

Metsel- en voegwerk

Dyon Offeringa is gespecialiseerd in metsel- en voegwerk. Het project kan zo groot of klein zijn als u maar wilt. Van renovatie aan woningen en panden tot aan het metselen van een schoorsteen of tuinmuur.

Verbouw

Verbouwingen zorgen voor zichtbare veranderingen in onder meer vierkante meters. Dyon Offeringa geeft altijd een zo goed mogelijk advies en komt met oplossingen voor uw verbouwing. Van het verbouwen van uw keuken of woonkamer, tot het uitbreiden van uw woning of het plaatsen van haarden en houtkachels.

Tegelwerk

Heeft u een nieuwe badkamer of keuken? Gaat u voor het betegelen van een vloer of van een wand? Het tegelwerk is bepalend voor de sfeer van een bepaalde ruimte. Dyon Offeringa luistert naar uw wensen en is er voor tegelwerk van muren en vloeren.

Timmerwerk

Dyon Offeringa is u graag van dienst voor alle timmerwerkzaamheden zowel binnens- als buitenshuis. Zo kunt u denken aan het maken en plaatsen kozijnen, deuren, tuinhekken en schuttingen.

Stuc- en spuitwerk

Overweegt u stuc- en spuitwerk aan uw (buiten)wand of spachtelputz in de woonkamer. Dyon Offeringa geeft advies op maat en voorbeelden van verschillende sierpleister en stucwerk voordat we de werkzaamheden voor u verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor airless spuiten. Dit geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat en zorgt voor een hoog afwerkingsniveau.

Maatwerk

Op zoek naar een specifieke oplossing voor uw situatie? Dyon gaat graag met u in gesprek en op zoek naar een passende oplossing. Of het gaat om uw woning rolstoelvriendelijk maken of het renoveren van oude onderdelen, zoals meeldeurtjes.