Ervaren bouwvakker uit Oterleek

Sinds 2006 speelt Dyon Offeringa aannemersbedrijf een toonaangevende rol bij bouwwerkzaamheden rondom Oterleek. Dyon helpt mensen bij het realiseren van projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De focus ligt bij de wensen van de klanten. Door kennis te delen brengt Dyon de perfecte balans tussen wensen en oplossingen. Door de persoonlijke aanpak weet u altijd welk resultaat u kunt verwachten.

Erkende diploma's en ruime ervaring

Na het afronden van LTS is Dyon meteen succesvol doorgestroomd naar de MTS. Na zijn opleiding ging hij direct aan de slag als werkvoorbereider bij Bot Bouw Heerhugowaard. Tijdens de avonduren werkte Dyon hard aan zijn aannemersdiploma. Dit diploma heeft hij behaald aan het KOB in Alkmaar. Van 1995 tot 2006 is hij werkzaam geweest bij Offeringa Aannemersbedrijf, destijds gerund door zijn vader en oom. Hier was hij werkzaam als allround bouwvakker.

Eigen bedrijf sinds 2006

Uiteindelijk werd het tijd voor een eigen eenmansbedrijf. In 2006 werd Dyon Offeringa aannemersbedrijf gestart. Dyon heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw voor onder meer metsel- en voegwerk en tegelwerk. Dyon Offeringa brengt alles onder één dak want Dyon heeft een groot, deskundig netwerk van onderaannemers. Als hoofdaannemer zorgt Dyon voor alle werkzaamheden en u heeft één duidelijk aanspreekpunt. Dyon is een ervaren bouwvakker die goed naar u luistert en de gemaakte afspraken nakomt. 

Wilt u ook vrijblijvend een oriënterend gesprek voeren of direct aan de slag gaan met een ervaren specialist. Bel voor een persoonlijke aanpak.

Neem dan contact op